Minilån

Et lån behøver ikke at være stort. Nogle gange har du brug for et ganske lille lån, som du desuden kan og vil betale tilbage, lige så snart der er gået løn ind på kontoen. Nogle gange er det penge, der kan lånes af venner og familie, men det kommer lidt an på, hvem man er, hvem de er, og hvad pengene skal bruges til.

Små lån er heldigvis noget, der nu nemt kan lånes af de almindelige banker, og det gør det nemt, hvis der pludselig mangler penge til en ny cykel eller til en vaskemaskine. Den slags ting, der ikke kan undværes i hverdagen, og hvor det kan være meget svært at skulle vente en hel måned.

Som navnet indikerer, er et minilån et lån, hvor der ikke er tale om de helt store penge. Men som de mange andre nyere og meget populære låntyper som for eksempel kviklån, er der ingen begrænsninger på, hvad du kan låne penge til.

Du skal faktisk slet ikke oplyse det i forbindelse med din ansøgning eller undervejs i din låneperiode, så reelt kan du låne til lige det, du har lyst til. Det kan være det alvorlige som netop en ny cykel eller en ny vaskemaskine, men det kan også være til en ferie, du bare trænger til her og nu.

Den følgende liste med udbydere af minilån, viser et bredt udsnit af lånemarkedet, men den inkluderer ikke alle minilån. Vi samarbejder med flere af låneudbyderne. Vi kan derfor modtage provision fra udbyderen. Størrelsen på denne provision kan have indflydelse sorteringen af listen. Informationerne om lånene kommer fra låneudbyderne, og vi tager forbehold for fejl.

Det nye populære minilån online

Denne type af lån er sjældent den slags, du går i banken efter. Det er for det første lån, der gerne skal gennemføres meget hurtigt. Det er for det første ikke det, de traditionelle banker er kendt for. For det andet, så stiller banker generelt ret mange krav til det at låne penge.

Selvom der kommer penge ind på kontoen hos dig hver eneste måned, og du derfor meget hurtigt kan betale et lån ud igen, især et lån i denne størrelsesorden, så er det sjældent, en bank låner dig penge til den slags.

Det er egentlig underordnet, om det er den der vaskemaskine, bilen, der skal repareres, eller det er til ren forkælelse.

Det vil derfor tage tid og sikkert så længe, at du forspilder dine chancer. Er lånet til noget, der alligevel kan vente, så er der ingen skade sket. Men ellers er minilån online vejen at gå.

Der er som sagt tale om små beløb, og dem, der udlåner på nettet, vil ikke på samme måde stille spørgsmål til formålet. Undersøgelsen af, om du kan få lånet, går desuden virkelig hurtig. Det samme gør det at få pengene ind på din konto, når du først har fået lånet.

Det er blandt andet det, der gør, at det er en låntype, der er blevet meget populær. Selvom mange tænker, at du ikke kan komme så langt igen for 5.000 kroner, er der faktisk utroligt meget, du kan få for de penge.

Ikke kun en vaskemaskine, men også ting som en ny mobiltelefon, en rejse eller en ny cykel. Det er de ting, som rigtig mange ikke kan leve uden, og her kan et minilån gøre hele forskellen.

Sikkerheden er i top

Det at søge om et minilån er bare hurtigt på alle områder, men det betyder på ingen måde, at der bliver gået på kompromis med sikkerheden. Der er heldigvis rigtig mange lovkrav, der skal overholdes for at kunne drive en udlånsvirksomhed, og et af dem er din sikkerhed.

Derfor kræver det brug af NemID at optage et minilån online. Det er med til at sikre, at der ikke er nogen, der forsøger at optage et lån i dit navn. Det sikrer samtidig også, at du er fyldt 18 år, for det er nu et krav for at kunne låne penge online og offline.

Da hele lånet foregår online, og da du aldrig behøver at mødes med en rådgiver, er NemID en helt fantastisk løsning. Det sikrer en kryptering af dine oplysninger, og det giver samtidig udlånsfirmaet adgang til at kunne overføre lånet til din NemKonto, der knytter sig til dit CPR-nummer.

Du kan derfor have fuld tillid til de firmaer, hvor der bruges NemID, og det viser dig hurtigt, at det er et sted, du kan låne fra på fornuftig vis.

NemID er også til en automatisk kreditvurdering

En anden fordel ved brugen af NemID er, at du giver tilladelse til, at der foretages en automatisk kreditvurdering af dig. Kravene til den kan variere fra firma til firma, og det kan være en fordel at sætte sig ind i deres regler på dette område, inden du ansøger.

Det giver en større sikkerhed for, at du får det lån, du søger om.

Selvom det går rigtig hurtigt med at få svar, vil det stadig udskyde hele processen, hvis du skal til at søge flere steder, før der er gevinst.

Selve behandlingen af din ansøgning går ud på, at der foretages en kreditvurdering af dig. Det er et opslag på baggrund af dine indbetalinger til det offentlige. Det er derfor nemt at se, at du betaler din skat, og at du derfor har en indtægt.

Det hele kører samtidig automatisk. Du er derfor ikke afhængig af, at der sidder en person i den anden ende, der har tid til lige at tjekke din ansøgning her og nu, hvor du har brug for pengene. Det hele er en elektronisk proces, hvor dine oplysninger kan slås op på baggrund af, at du netop brugte dit NemID.

At gøre det så nemt har også en anden fordel. Den fordel er hastigheden. Det er nemlig muligt at gennemføre en kreditvurdering på få minutter, og så snart den er klar, får du besked, om du kan få lånet.

At søge og at optage selve minilånet

Det er rigtig vigtigt at være opmærksom på, at det er to helt forskellige ting. Når du søger om et lån, foretages der en kreditvurdering af dig. Med de få krav, der er til minilån, er det noget, der som sagt oftest er overstået på få minutter, mens der med de lidt større onlinelån, som for eksempel kviklån eller forbrugslån, kan gå lidt længere tid.

Det, du får tilbage, er ikke kun din kreditvurdering, men også et tilbud om lån fra det firma, du har søgt hos. Det er i sidste ende det tilbud, der er afgørende for dit lån. For det er først, når du accepterer dette tilbud, at du skriver under på en låneaftale og får pengene sat ind på din konto.

Selvom det kan være smart bare at søge der, hvor du gerne vil låne for at gøre det hele mere smidigt, kan det på samme måde være smart at søge mange steder. Bliver du godkendt mere end et sted, kan du acceptere lige det tilbud, du foretrækker.

Og så længe du er i nærheden af internet, en computer eller din telefon samt dit NemID, kan du sende en ansøgning. Lettere bliver det ikke. Ja, selv fra telefonen, er det faktisk muligt at låne, mens du er på farten. Noget, der kan være en stor fordel for rigtig mange.

Du kan låne ganske lidt med et minilån

Mange har den idé, at skal man optage et lån i en onlinebank, skal lånet være af en vis størrelse. I mange reklamer er det ofte lån på flere tusinde kroner. Det er den idé, minilån gør op med, for det er muligt at låne meget små beløb her også.

Måske har du kun brug for 500 kroner til at klare dig gennem weekenden, inden der kommer løn. Det er det, du kan med et minilån. Det er et småbeløb, hvor der ikke er behov for et kviklån og de mange andre typer af onlinelån, der findes.

Det er et lån, hvor man kan sige ’hellere lille og vågen’. Derfor er det også den type af lån, du skal optage, hvis det er lidt, du har brug for, og hvis du ønsker, processen skal gå hurtigere end normalt.

Hvad kan du bruge et minilån til

Der er faktisk ingen grænser for, hvad du kan bruge pengene på. Der er heller ingen begrænsninger på, for du behøver ikke at fortælle, hvad de skal bruges til. Det er endnu en af de ting, der adskiller denne type af lån fra almindelige banklån.

I en bank skal du nemlig altid og uden undtagelse fortælle og forklare, hvad pengene skal bruges til. Desuden vil der altid være et krav om, at de skal bruges til noget fornuftigt, og du kan også forvente en stram plan for din tilbagebetaling af lånet samtidig.

Her bliver dine penge således låst til noget specifikt. Sikkert det, du gerne vil låne til, men alligevel. Desuden vil der være rigtig mange ting, du ikke vil kunne få lov til at låne til i banken. En bank mener nemlig, du sagtens kan undvære en ferie.

Banker mener også, at du kan vente med en ny telefon, computer eller vaskemaskine. Og en bank vil gerne have noget sikkerhed. Helst i fast ejendom, men ved mindre lån så i hvert fald dokumentation for din indtægt de sidste mange måneder samt et fast budget over, hvordan du bruger dine midler.

Med et minilån slipper du for alt det bøvl og besvær. Her er det dig, der vælger, om du vil have et lån, og det er også dig, der vælger, hvad pengene skal bruges til. Der er ingen, der kigger dig over skulderen, og dine tanker om pengene er dine alene.

Du kan låne til en ny mobiltelefon, men hvis du ombestemmer dig, når du har lånt pengene, kan du frit bruge dem på noget andet som for eksempel en ferie. Det er friheden og det hurtige ved lånet, der gør det meget attraktivt.

Børnefamiliens bedste ven

Hvem blandt os har ikke stået sidst på måneden, og så ryger vaskemaskinen eller noget på bilen, og det er bare ikke en mulighed at undvære det, som er gået i stykker.

Måske er der ikke lige nogen i vores omgangskreds eller familie, som lige kan give en hånd med nogle kontanter, og så er det jo godt, at du kan få et hurtigt lån. Så skal du slet ikke en tur i banken og vente i ugevis på at få pengene, nej det hele klares online, og du får allerede efter nogle få minutter en besked, om du kan godkendes til at få lånet.

Kan du det, går der ikke mange minutter, før mønterne står på din konto, og du kan få repareret den ting, som er i stykker, eller få en købt en ny vaskemaskine så du ikke kommer til at stå med håret i postkassen og skal indhente 2 ugers tøjvask, for det er næsten en uoverskuelig opgave.

Det hele kan klares fra din telefon, og det er som regel nok, at du bruger dit NemID, så længe du kun skal låne et mindre beløb og har fast bopælsadresse i Danmark.

De mange udbydere er altid klar med den løsning, som passer dig bedst, og det er de færreste, som ikke kan finde en udbyder, som passer til dem. Og det hele er lige så smertefrit, som det i gamle dage kunne gøre ondt, for det kunne være en meget langsommelig og pinefuld affære at skulle en tur i banken og søge om lån.

Det at stå og mangle noget, det er nok den slags, som alle børnefamilier kan nikke genkendende til. Og det er altid den slags, der virkelig ikke kan undværes. Ikke bare en vaskemaskine, men også en bil, der går i stykker, eller en cykel, der skal skiftes ud. Ting, du opdager, du desperat har brug for i det øjeblik, du må undvære dem.

Med et minilån havner du ikke i en situation, hvor du kommer til at lide den form for nød igen, og derfor er det et lån, der ikke uden grund er kendt som børnefamiliens bedste ven.

Du kan også tænke uden for boksen med dit minilån

Der er i dag altid en mulighed for at kunne tjene hurtige penge, hvis du lige har et par hundrede, som du kan investere. Eller der kan være mulighed for at få et godt tilbud på lige den ting, du har sukket efter. Og heldigvis er der nu en mulighed for at få et mindre lån hurtigt og uden, at du skal bruge timer i banken eller bestille en tid. Nej, nu kan du låne penge med samme hastighed, som de gode tilbud kommer, og det er virkelig noget, som passer ind i de fleste moderne menneskers livsstil, hvor vi er online hele tiden, og hvor der er fart på konstant.

Det hele sker online, og du kan gøre det fra din telefon, så det er ikke en gang nødvendigt at tænde for computeren derhjemme. Nej, du giver dine oplysninger, og så går der kun ganske kort tid, før du får besked, om du kan godkendes til lånet, og kan du det, er penge at finde på din konto kort tid efter.

Du kan derfor her og nu sikre det lille beløb, der skal til for at klare hverdagen, eller for at kunne takke ja til det tilbud du har sukket efter så længe. Her er minilån optimalt, for igen er meget af det, der står øverst på ønskesedlen, sjældent det, der er dyrest, men stadig det, der koster lidt.

For nogle er drømmen den perfekte og smukke røremaskine til køkkenet. For andre er det den perfekte kjole til det bryllup, du skal deltage i om 14 dage. Ikke to drømme er ens, men minilån er vejen til at opfylde dem alle sammen her og nu.

Krav til at kunne få et minilån

Selvom minilån er den nemmeste og mest enkle måde at optage et lån på, er der selvfølgelig nogle betingelser, der skal være opfyldt. Visse er lovbestemte, og de gælder derfor for alle, der gerne vil have denne type af lån.

Det ene krav er, at du som låntager skal være fyldt 18 år. Det gælder både minilån og alle andre typer af lån. Det er ganske enkelt, fordi du skal være voksen og myndig for at kunne indgå en aftale om at låne penge.

Det andet krav, der gælder alle typer af lån, er, at du skal kunne skrive under. Med minilån og andre typer af lån, du kan optage online, er det dit NemID, du skal bruge som underskrift til formålet. Derfor skal du have NemID.

Men der er også andre og mere specifikke krav, der kan variere fra udlånsfirma til udlånsfirma. De har nemlig mulighed for at opsætte egne regler for, hvem de gerne vil låne penge til. På det område fungerer de som alle andre banker, men deres krav er sjældent lige så skrappe, som de er hos almindelige banker.

Et krav kan for eksempel være, at du skal være ældre end bare 18 år, før du kan låne hos dem. Det er et krav, der ikke kun går igen hos minilån, men også ved andre typer af onlinelån. Det skyldes blandt andet, at der ikke er så mange på kun 18 år, der har en meget stor og høj indtægt, og for denne gruppe kan det være svært at betale et større lån tilbage.

Men er du kun 18, skal du ikke bekymre dig. Der er nemlig firmaer, hvor det at være 18 år gammel er helt fint nok. Så du kan sagtens låne, der er bare færre steder, hvor det er muligt.

Du skal desuden også være bosat i Danmark for at kunne låne penge her. Det giver også god mening, for du skal kunne findes og tjekkes, og firmaet skal nemt kunne komme i kontakt med dig, hvis det skulle blive nødvendigt.

I forbindelse med din kreditvurdering bliver dine indtægter tjekket. Har du en fast indtægt, er det nemlig også sandsynligt, at du fortsat vil have det, og derfor kan betale dit lån tilbage igen. Det er jo et lån, så det er en fornuftig tanke hos udlånsfirmaerne.

Det sidste krav, som du finder hos langt de fleste firmaer, er kravet om, at du ikke må være registreret som en dårlig betaler. Det er med god grund, for er du det, peger det kraftigt på, at du heller ikke kan betale dette lån af.

Med det sagt, er der også muligheder for dem, der er registreret her. De er selvfølgelig også begrænsede, men de findes, så reelt kan alle låne.

De mange fordele ved minilån

Lånemarkedet er rigtig stort, og der findes mange lån på markedet. Det kan gøre det rigtig svært at vurdere, hvilket lån der er det helt rigtige for dig at optage. Og om du overhovedet bør tage et lån.

Det at optage et minilån er til de situationer, hvor det er et lille beløb, du kan betale hurtigt og som også hurtigt skal gå ind på din konto. Det er de største fordele ved minilån sammenlignet med andre typer af lån.

Der er kommet mange typer af hurtige lån ind på markedet, men det her er en låntype, der falder ned lige der, hvor der rent faktisk er et behov hos rigtig mange.

Mange af de andre typer af lån er også hurtige at optage, men ikke lige så hurtige som minilån. Det er små beløb, og derfor går kreditvurderingen af dig rigtig hurtig. Det er derfor den låntype, vi anbefaler, hvis du står og skal bruge et mindre beløb her og nu.

Og med hurtigt mener vi rigtig hurtigt. Fra du har accepteret det lån, du har fået tilbudt, til pengene er på din konto, vil der nogle gange kun gå 15 minutter. Det er lige meget, hvornår på døgnet du søger, og også på hvilken ugedag.

Dog er ikke alle så hurtige, men du kan i hvert fald forvente at have pengene allerede dagen efter. Den slags vil du aldrig kunne opleve, hvis du tager et lån i banken. Der vil dagen efter være et mirakel, og ofte vil der gå flere uger. Desuden vil de færreste gå i banken med det eneste formål at låne omkring 1.000 kroner, der skal bruges her og nu.

Dem, der optager minilån, er derfor også dem, der har brug for pengene her og nu og som også har tænkt sig at bruge pengene her og nu. Det er det perfekte, skræddersyede lån til den slags, og derfor er det en låntype, der bliver mere og mere populær at bruge, når danskerne låner.

En anden fordel er, at der ikke stilles krav til, hvordan du bruger pengene. Du kan bruge dem, som du har lyst, for ingen spørger om dette. Andre, der vil mene, at det lån, du er i gang med at optage, er til noget, der er fjollet, noget, der kan vente, eller noget, der er useriøst, vil aldrig give dig det lån. Uanset om du nemt kan betale lånet tilbage, fordi det er et lavt beløb.

Desuden er det nemt at låne. Det er en ansøgning, der er lynhurtig at udfylde og indsende. Du vælger selv, om det skal ske fra din telefon eller fra din computer, og så skal du bruge NemID. Det bliver ikke lettere end det. Hvilket er endnu en af grundene til, at det er en meget populær måde at låne på.

Det er en travl verden, vi lever i, og rigtig mange ting er her og nu. Det skal gå hurtigt, og de fleste har vænnet sig til, at der ikke er ventetid, når det kommer til noget som helst længere. Vi slår til med det samme, når der er noget, der er godt.

Det er tilbud og muligheder. Her skal det at låne være på samme måde. Hurtigt og effektivt, så du på samme måde kan benytte dig af de tilbud, der findes.

Du slipper også for at stille sikkerhed

Skal du låne i banken, er der krav om sikkerhed på den ene eller anden måde. Uanset om du vil låne større eller mindre beløb, har banken nogle krav. Kan du kun vise dine lønsedler og har ikke noget fast ejendom, du kan stille som sikkerhed, bliver det ikke kun svært at få et lån. Det kan også, hvis du får lov til at låne, blive til en meget høj rente.

Det, der kan stilles som sikkerhed, skal have en høj værdi. Det ligger i ordet sikkerhed. Det er fast ejendom eller bil, der tænkes på, og det skal være en fast ejendom med en vis friværdi og værdi i sig selv, eller en bil, der har noget værdi. En ældre og brugt bil har ikke nødvendigvis den type af værdi, og det er de færreste, der har en vintagebil, der virkelig er noget værd.

Derfor vælger de fleste den type af lån fra, for det kan ikke svare sig at spørge i banken, når du kender svaret på forhånd – nemlig et nej.

At du kan låne pengene på anden måde uden sikkerhed, det er den store fordel. Og det er meget langt fra det grå lånemarked, for de firmaer, der udlåner online, bliver på samme måde som bankerne kontrolleret af Finanstilsynet.

Du kan få en rundtur i Finanstilsynet her

Resultatet er det samme

Om du søger i banken, hos et af de firmaer, hvor du handler, eller hos et firma, der udlåner på nettet, er resultatet det samme – altså at du kan få et lån. Men her er der ikke den lange kø.

Her er der den mulighed for at låne næsten på samme måde som det, der i USA er kendt som pay day loanes. Det er en type af lån, hvor du låner et mindre beløb, nogle gange ned til 1.000 kroner, som du så betaler tilbage, næste gang du får din løn.

Det er en type af lån, som passer godt til dem, som altid er på farten, og som ofte har brug for at have kontanter lige her og nu. En form for minibank, som de altid har i deres lomme, og det eneste, der kræves, er, at du er fyldt 18 år, du har en fast bopæl i Danmark, og at det kan verificeres. Og så er det op til den enkelte låneudbyder, hvad de vil stille af krav til dig, for at de vil godkende dig. Nogle forlanger, at du ikke står i Ribers som dårlig betaler, andre er ligeglade, men nogle gange afhænger det også af lånets størrelse, og hvor lang tid det løber.

Men er du altid på farten, er dette den perfekte løsning, for man ved jo aldrig, hvornår der dukker en chance op igen, og når vi så ikke har kontanterne, er det rart, der er nogen, som har din ryg, og som sikrer, du altid kan få det, du skal bruge for at investere i det, der enten giver dig et godt afkast, eller som du lige står og mangler, og som vil give dig glæde i din hverdag.

Også til studerende

De, der har en fast indtægt og som måske også har fast ejendom samt måske en bil, har generelt også lettere ved at kunne optage et lån. Det bliver fra bankernes side lagt til grund, at denne gruppe i befolkningen har lettere ved at betale et lån tilbage.

Men der er mange andre grupper, der også har en fast indtægt, men som ikke på samme måde nemt kan optage et lån. Det er for eksempel studerende og lærlinge, men det er også dem, der får forskellige former for pensioner. Det er alle grupper, der har en fast indtægt hver måned, og selvom den sjældent kan matche en almindelig løn, er det stadig penge på lommen hver måned.

Det er ikke alle minilån, der kan optages af disse grupper, men der findes udbydere, der er klar over, at det at have en fast indtægt i sig selv er nok til, at der kan betales tilbage. Er du en del af disse grupper, som godt ved, at bankerne er lukket land, er der stadig muligheder for dig også.

Som sagt er det ikke dem, der er flest af, men de findes. Det er blot at lede og finde dem, der kan tilbyde dig et lån, og så kan du låne lige som alle andre.

Der findes selv lånemuligheder for dem, der er registreret som dårlige betalere. Her er det dog endnu færre, der vil tilbyde et lån, men det kan godt lade sig gøre alligevel. Der er flere måder at blive registreret på, og det er ikke nødvendigvis alle dem, der havner i dette register, der reelt har problemer med at betale deres regninger og gæld.

Søg og du skal finde. Så længe du er fyldt 18 år, har fast bopæl her i landet, og du har NemID, vil du kunne finde mindst en udbyder, der har det perfekte lån til dig. Det er endnu en af de fordele, der er kommet ved et liberaliseret lånemarked.

Unge kan selvfølgelig også tage minilån

En ting er at være på SU eller modtage en pension, der kan sætte nogle begrænsninger, en anden begrænsning kan være alder generelt. Selvom du er fyldt 18 år, og du dermed har ret til som myndig at låne, er det ikke sikkert, alle vil låne til dig allerede, fordi du er ung.

Mange unge kan selvfølgelig have det lidt svært med penge, men det kan alle andre også. Der er tilsvarende masser af unge, der sagtens kan finde ud af det med deres økonomi, og som derfor også kan finde ud af at bruge et budget og betale et lån tilbage.

Med det sagt, er det ikke hos alle udbydere, at en alder på kun 18 år er nok til et lån. Nogle steder skal du for eksempel være fyldt 21, og andre steder skal du endda være endnu ældre. Men med alle de mange udbydere, der findes på det danske marked, kan alle myndige finde et sted at låne.

Selvfølgelig skal det også her nævnes, at det samme gælder for alle dem, der har nået pensionsalderen. Men også her er der udbydere, hvor det er underordnet, hvilken dato der står på fødselsattesten.

Minilån trods RKI eller Debitor Registret

Er du først blevet registreret som en dårlig betaler enten hos den ene, den anden eller hos begge, begynder det at blive svært at låne. Det, et udlånsfirma vil se, er en, der ikke er en god betaler. Derfor vil de altid mene, de løber en meget stor risiko, hvis de låner penge ud til dig.

Det får også rigtig mange af dem til at takke nej til dig som kunde, men flere og flere udbydere kommer dog på markedet for denne gruppe i befolkningen.

Finder du et sted, hvor det ikke er en hindring for dig, skal du selvfølgelig være helt klar over, at det kommer til at være til en højere rente end alle andres lån. Det er firmaernes sikkerhed, for de løber stadig en risiko.

Betaler du ikke, vokser din gældbare endnu mere, så du skal overveje, om du kan betale, og om det er en god idé at optage lånet.

Det gælder dog først og fremmest om at kunne blive slettet som en dårlig betaler. For at blive det, kan du betale det, du skylder, til det firma, der har ladet dig registrere. Når din gæld til dem er ude af verden, kan du anmode om, at de sletter dig som dårlig betaler.

Men at låne penge til dyre renter for at komme ud af en anden gæld bliver hurtigt en deroute, som vi ikke kan anbefale. Her er der bedre løsninger end et minilån eller en anden type af forbrugslån.

En ekstra sikkerhed

Det er ikke kun det, at du skal bruge dit NemID, der giver dig en høj sikkerhed, når du optager et minilån på nettet. Du får samtidig den sikkerhed, der hedder Finanstilsynet. Det betyder, at det offentlige kigger med og sikrer, at alle regler for udlån bliver overholdt, og du kan derfor have fuld tillid til det at optage et lån på nettet.

Der er regler for, hvordan lån skal optages, hvordan de skal forklare dig alle betingelserne for lånet, og der er regler for de renter, de kan tillade sig at tage. Ja, renterne kan være høje, for der er tale om lån uden sikkerhed, men de kan aldrig blive så ublu, at der er tale om åger.

Kan du mod forventning ikke betale dit lån tilbage, er der også faste regler for, hvad udlånsvirksomheden kan gøre for at få det, du skylder dem.

Med den tillid i baglommen, kan du trygt låne til lige det, du drømmer om. Det er bare at søge online, og så er du i gang.

Minilån uden sikkerhed

Du ikke orker slagsmålet med banken igen igen, men det skal du, for penge har vi alle brug for. Derfor er der i dag mange gode alternativer, og det bedste er muligheden for at søge om at tage et mindre lån online uden at skulle løbe fra Herodes til Pilatus for at finde en som for eksempel gerne vil kautionere eller finde ud af, om der kan stilles sikkerhed i bilen eller noget tredje, før du kan få lånet.

Det er ikke længere nødvendigt. Nu kan du nemlig søge online, og det er let at få lånet godkendt. Der er selvfølgelig krav, og udover at du skal være bosiddende med fast adresse i landet, er resten faktisk individuelt, og det er også meget afhængigt af, hvor meget du skal låne, og hvor lang tid du vil have, at lånet skal løbe over.

Det er dig, som mere eller mindre fra starten af er i førersædet. Du får som regel et lån, som er perfekt tilpasset dine behov, og det, som du skal bruge penge til, er dit helt eget valg, og så er den ikke længere.

Denne nye lånemetode er hurtig at gå til, og den passer helt perfekt ind i den livsstil, som de fleste, unge specielt, har i dag – nemlig at man ikke skal vente på noget som helst, og det hele skal kunne klares online på nogle få minutter.

Det er bare at finde det rette lån

Et minilån hører under den generelle betegnelse forbrugslån, og der er rigtig mange fællestræk mellem disse typer af lån. Forskellen består reelt i det beløb, du kan låne, og det er derfor en god idé at kende dit eget behov, inden du søger om et lån.

Er det småpenge, det drejer sig om, er minilånet helt sikkert den rigtige løsning for dig. Er det lidt mere, er kviklån og de andre forbrugslån dem, du skal undersøge.

Minilånet retter sig derfor mod dem, der er faldet over noget, de har brug for her og nu. En ekstra regning, der er dukket op, og som skal betales her og nu. Eller det, du har sukket efter længe, som lige pludselig er på tilbud, og hvor det ikke kan svare sig at vente med at købe. De der sjældne tilbud, der kommer indimellem. Det kan være på Black Friday, det har sneget sig ind i den danske detailhandel, eller det kan være et af de andre slagtilbud, der dukker op med lige det, du gerne vil have.

Det er den slags tilbud, der altid er meget kortvarige. Det er nu eller aldrig, og er det lige det nye fjernsyn, du har brug for eller bare gerne vil have, kan det ikke vente, til du får løn. Har du ikke pengene på kontoen, er et minilån lige det, du kan bruge i den situation.

Det er ’slå til her og nu’-versionen af forbrugslånene. Med forbrugslån kan du låne meget større beløb, men det er ikke alle, eller alle situationer, der kræver store summer. Der er jo ingen grund til at skulle låne mere, end du reelt har brug for.

De rigtig mange udbydere af minilån

I de senere år er der kommet mange nye udbydere på markedet, og mange af dem henvender sig til dem, som altid er på farten, og som ikke vil vente to minutter på at få et lån, hvor det er her og nu, de skal bruge pengene.

De mange udbydere reklamerer i alle slags medier og alle steder, hvor de kan, for der er en stor kamp om de kunder, der er derude. De lover alle de bedste forhold, og at vi alle er sikre i deres hænder. Men der er store fordele at vinde, hvis du shopper lidt og prøver at finde den udbyder, som passer dig bedst, og som vil give dig dit lån til de bedste vilkår, for der er jo ingen grund til at betale mere for at låne end højst nødvendigt.

Udbyderne er i konstant kamp om alle os kunder. Også alle os, der har overvejet at optage bare et minilån, men som ikke har kastet sig ud i det endnu, så hvorfor dog ikke udnytte det til at få så gode vilkår som muligt?

Det hele afhænger selvfølgelig også lidt af din kreditværdighed, og hvor meget du vil låne, men lige meget om det er småbeløb eller lidt større beløb, er det altid en fordel at undersøge markedet – specielt når der er kommet så mange nye udbydere til, for de vil gå langt for at sikre, de får en del af den kundebase, der er.

Fordi der er så mange, vil der også være forskellige typer af muligheder, der kan fungere rigtig godt for dig, når du skal låne. Nogle vil for eksempel tilbyde dig et lån helt gratis, hvor du kun betaler det lånte beløb tilbage uden renter og andre udgifter.

Andre vil give dig muligheder for at betale af i dit helt eget tempo, som du løbende kan justere på eller give dig mulighed for at springe en afbetaling over, hvis økonomien er lidt stram.

Minilån er lige til

Hvem har tid til en konventionel bank i dag? Det er bestemt de færreste, så derfor bruger flere og flere mere og mere de små og korte lån, som du hurtigt kan søge online. Det går stærkt, og du skal ikke stå skoleret i din bank, fordi du måske i en måned har været uheldig eller måske har fået brugt lidt for meget.

Det er noget, alle kender til, og vi ved også, hvor lang tid det tager, hvis du skal snakke med banken. Det er noget, som vil tage mange dage, og som er med til at gøre en stresset situation meget værre. Det er dog heldigvis i dag muligt at komme uden om det, og det har de mange gode onlinelåneudbydere gjort muligt. De har åbnet op for, at du kan optage de mindre lån hurtigt og uden de store sværdslag.

Vi ved godt, du ikke lige låner til køb af huset på den her måde, men det er heller ikke det, som beløbene, du låner, er til. Nej, det er til de små ting i livet, som enten er nødvendige, eller som er noget, du ikke kan undvære her og nu, og hvor du aldrig igen får et tilbud som er magen til.

Det er til den hurtige investering, som sikrer et godt afkast på den korte bane, og hvem ved, det kan jo være, det lige er dig, som får muligheden for at investere i en kryptovaluta, som giver millioner, eller måske noget andet, og så er det jo godt, du har muligheden for at låne, hvis du ikke selv har mange kroner på kistebunden.

Det skal være nemt, for ellers ville det ikke være populært at låne på denne måde, og du kan være helt sikker på, at de mange udbydere af disse lån har gjort hele processen så enkel, som overhovedet muligt.

Hurtigere og lettere end en kassekredit

I gamle dage skulle du i banken og lave en aftale om et lån, eller også så skulle du tage en lang snak med banken om at få en kassekredit, hvilket slet ikke er så let, som man skulle forvente. Det var noget, som tog en del tid at få på plads, og det var langt fra altid, at bankerne var med på ideen.

Desuden var det en del af aftalen, at du havde en rimelig høj samt fast indtægt, så banken havde sikkerhed for, at et underskud i ny og næ kunne dækkes af dig. Eller der skulle være en anden form for sikkerhed i form af din faste ejendom, så banken var sikker på, at de kunne få dækket det, du skyldte dem.

Men så kom der et alternativ til alle os, som ikke kunne få den kassekredit, og som deraf gik glip af gode tilbud og muligheden for at investere, eller som måtte hutle sig igennem mange kriser eller måske endda ud på det grå lånemarked.

De korte små lån, som sikrer, du kan få klaret problemerne uden de store sværdslag, og som gør, at du kan gribe chancen, når den byder sig. Og der er ikke mange krav, hvis du vil optage et sådant lån. Det er bare en internetadgang og så dit NemID, og så er du på vej. Når det hele er klaret, og du er godkendt til lånet, vil du hurtigt få pengene, og så er det dine at bruge på lige det, du ønsker at bruge dem på.

Der er ingen, som blander sig, og den formynderiske pegefinger er væk. Så længe du sørger for at betale lånet med renter tilbage til den aftalte tid, vil du ikke høre mere fra udbyderen, for så er alt jo i den skønneste orden.

Her kan du se en video fra forbrugerrådet Tænk om bankernes vilkår ved udlån

Carpe Diem

Livet er kort, og det er med at leve det, mens du har muligheden, og det er lige, hvad du kan, når du vælger de korte lån, hvor det eneste, det kræver, er, at du har fast bopæl i Danmark og er gammel nok. Det går lynhurtigt med at få søgt, og det går også hurtigt med både at få godkendelsen og få pengene ind på din konto.

At det er så let, giver dig en rigtig god mulighed for at få lov til at leve livet her og nu, for du kommer ikke til at stå og mangle penge, da der altid er den mulighed, at du hurtigt kan låne til det, som du står og skal bruge her og nu, og så længe du overholder dine forpligtelser, er der ingen, som tænker over, at du har lånt pengene, andre end dig selv.

Det er ikke som med bankerne, der nogle gange er på nakken af alt og alle, og som holder dig i ørerne i forhold til, hvad du bruger penge på, for det er helt op til dig, og det er jo altid rart at kunne forsøde dit liv med lidt godt, når der nu er et godt tilbud eller noget andet, som du ved, du aldrig kommer til at få igen.

Det er der, hvor livet leves, og hvor du altid kan regne med, at der er en, som gerne vil hjælpe til, at du får den mulighed, som de færreste får, nemlig muligheden for at leve livet til fulde og ikke gå glip af noget af det, som er rigtig sjovt.

Det er det, der skal være din bevæggrund for at låne penge. Det skal være lysten til noget godt eller noget nødvendigt her og nu, så du kan leve lige det liv, du har lyst til.

Lån aldrig for meget

Når du har besluttet dig for at låne penge, er der også mange gode huskeregler, du skal være opmærksom på. En af de rigtig vigtige regler er, at du aldrig skal låne mere, end du har brug for.

De fleste ved nemlig godt, at er der lidt ekstra på kontoen, har vi en tendens til at bruge dem. Måske endda på tant og fjas i stedet for de mere fornuftige ting vi har brug for i vores hverdag. Er det en telefon eller et fjernsyn, du gerne vil købe på et godt tilbud, så lån det beløb, som tv’et eller mobilen koster. Hverken mere eller mindre.

For lige som det er et problem at låne for meget, er det et problem at låne for lidt. Så står du stadig og mangler, og skal enten undvære det, du gerne ville have, eller også skal du optage endnu et lån. Du kan sagtens det sidste, men det er lettere at overskue et enkelt lån og betale det ud. Når du har gjort det, er det heller ikke længere et problem at optage et nyt, næste gang behovet opstår.

Det er heldigvis de færreste, der låner penge uden at have et formål med dem. Er det et fjernsyn, du gerne vil have, så har du enten allerede et i tankerne, du gerne vil købe her og nu, eller også kan du have et budget for, hvor meget det må koste.

Beslutter du dig for at låne for eksempel 5.000 kroner til et fjernsyn, skal du også sørge for at overholde dit budget, når du køber det. Med en sådan strategi, går du aldrig galt i byen, når det kommer til dine lån.

Derfor skal du tænke over beløbet

Det er nemt at låne, og når det drejer sig om et minilån, er det heller ikke alverden, du låner. Men om du låner lidt eller lidt mere, så har alle lån den detalje, at det skal betales tilbage igen. Mange minilån skal – netop fordi beløbet er så småt – betales tilbage ret hurtigt. Derfor skal du ikke låne mere, end du kan betale tilbage igen ret hurtigt.

Er der kort tid til lønningsdag, og har du luft også efter at have betalt lånet tilbage, er der ingen problemer. Mange har reelt pengene, det handler om ved denne type af lån, men de har dem først, når der igen kommer penge ind på kontoen.

Så i de tilfælde, hvor det er det gode tilbud eller den fantastiske mulighed, der vil gå din næse forbi, hvis du ikke slår til, og hvor pengene ikke er et problem om højst en måneds tid, ja, så slå til. Køb det, du gerne vi have. Bestil den rejse. Invester de penge. Gør det ved at optage et hurtigt minilån og se, at pengene dukker op på få minutter, og du sikrer, at dine drømme bliver gjort til virkelighed på rekordtid.

Brug lidt tid på at finde det bedste minilån

Det bedste minilån er ikke altid det første, du lige er faldet over. Måske har du set en god reklame, måske har du hørt et firmanavn et sted, men det er ikke ensbetydende med, at det er det bedste lån for dig. Og selvom minilån på alle måder lægger op til, at det hele skal gå helt vildt stærkt, kan det svare sig at bremse en lille smule op selv og kigge på det meget store marked, der findes derude.

For os er det et af de bedste råd, vi kan give videre, når det kommer til minilån. Vi er blevet meget vant til, at alting kan og skal foregå med den størst mulige hastighed, men der er nogle gange, hvor det kan svare sig at bremse op og lige overveje, de mange muligheder der er.

Minilån er bestemt en af de muligheder, du har for et hurtigt og nemt lån, men netop fordi det er hurtigt og nemt, anbefaler vi, at du undersøger dine mange muligheder. Eller i hvert fald nogle stykker af dem. Du vil nemlig hurtigt opdage, at det eneste, de har til fælles, er det beløb, du kan låne. Ellers vil der være store forskelle på deres betingelser, renter og andet, og derfor kan det svare sig at undersøge dem lidt mere grundigt.

Det er heldigvis en undersøgelse, du selv kan klare, og det er ganske nemt. Det eneste, de vil koste dig, er lidt tid og så nogle nøgler på dit nøglekort til NemID. Det er en billig pris, hvis dit formål er at få det lån, der passer bedst til din økonomi.

Desuden er det de færreste tilbud, der er så meget ’her og nu’, at du ikke kan bruge nogle minutter eller lidt mere på en lidt grundigere undersøgelse af dine muligheder.

Fordi du kan, skal du søge om alle de lån, du har lyst til. Når du søger om et lån, er det nemlig ikke det samme som at acceptere det, og på den måde kan du få tilsendt en masse lånetilbud. Det er så at læse dem igennem for at se, hvilket der er bedst for dig. Det bedste tilbud er det, du skal acceptere, og så er det, lånet du optager.

På den måde får du det absolut bedste lån for dig med de bedste vilkår for dig, og det kan ikke gøres mere fornuftigt end det.

Det kræver selvfølgelig, at du rent faktisk læser og sammenligner de tilbud, du får tilsendt. Men gør du det, stilles du bedst muligt. Det er lidt det samme, når du skal overveje, hvilket supermarked du skal handle i. Som regel bliver det der, hvor de bedste tilbud er i lige netop den uge. Tænk de samme tanker, når det kommer til minilån.

Hvad skal du sammenligne på et minilån

Du skal selvfølgelig også vide, hvad det er, du skal sammenligne, når du har indhentet flere tilbud, for ellers er du jo lige vidt. Du skal derfor altid starte med at kigge på lånets ÅOP. ÅOP er en forkortelse, der står for Årlige Omkostninger i Procent, og det fortæller dig derfor, hvad de årlige omkostninger ved lånet vil være.

Her kan du meget nemt se, om der er tale om et meget dyrt lån eller ej, og du kan nemt vælge de tilbud fra, der har en for høj ÅOP. Der er nemlig store forskelle på, hvor meget du kommer til at betale tilbage, og der er store forskelle på de renter, der knytter sig til lige dit lån.

Men med ÅOP skal du samtidig være klar over, at du kun kan sammenligne de to tal, hvis der er tale om to ellers helt ens lån. Det skal være på det helt samme beløb og med den samme løbetid. Et eksempel kan være, at du vil optage et minilån på 2.500 kroner, og at du vil betale beløbet tilbage på 2 måneder. Det er det, du skal søge om alle steder, for ellers kan du reelt ikke sammenligne de samlede omkostninger ved lånet.

Da ÅOP er de årlige omkostninger, vil de nemlig virke meget større, hvis du det ene sted har valgt at betale tilbage i løbet af en måned, mens du et andet sted har valgt et helt år til det. Ligesom matematik nu en gang fungerer. Så hold dig til samme låntype, så den rette ÅOP kan ses og sammenlignes.

Når du kigger på lån som minilån, vil du sikkert opleve, at den samlede ÅOP ser meget voldsom ud. Det skyldes reelt den meget korte løbetid, som gør den tilknyttede ÅOP meget høj. Det er her ikke det samme som, at lånet kommer til at koste dig nærmest en arm og et ben. Du skal derfor ikke lade dig skræmme, når der er tale om denne slags lån.

ÅOP kan dog aldrig stå alene

Med styr på ÅOP kan du grovsortere i alle de tilbud, du har indhentet og vælge dem fra, der er de højeste. Men du skal ikke bare vælge det tilbud, der har det laveste ÅOP, for der er mere til et tilbud end bare det. Derfor kan du ikke kun vælge ud fra, hvad renten er.

For der er meget mere til et lån end den rente, der er for det pågældende lån. Et lån, der har en meget lav rente, kan måske have andre omkostninger i stedet, der reelt gør lånet dyrere. Der kan være en masse gebyrer, der knytter sig til lånet i stedet, og som derfor gør, at det reelt bliver dyrere end et lån, der har en højere rente.

Det gælder derfor om at kigge på de samlede omkostninger for det samlede lån. Hvis du holder den plan for at betale pengene tilbage, kan du beregne, hvad dine samlede omkostninger bliver, og du vil også kunne se det hos udbyderne selv. Det bedste og dermed billigste lån er derfor det, der koster dig mindst i alt. Det er også det lån, du bør vælge.

Mange andre har holdninger til udlånsfirmaerne

Når du skal vurdere et nyt sted at handle – også hvis der er tale om et udlånsfirma – kan det også være en god idé at læse anmeldelser. Så længe du overvejer baggrunden for det, de andre anmeldere skriver.

Du skal fokusere på de bemærkninger, der er om deres udbetaling af penge til dig. Om det går nemt og hurtigt at låne hos firmaerne, om der er en god kundeservice, hvis der er brug for det, og om selve ansøgningen og tilbuddet er nemt at forstå.

Med hensyn til anmeldelser vil der altid være dem, der giver en rigtig dårlig karakter, hvis de selv ikke kan betale tilbage. Det får som regel en skyldner til at blive vred på selve firmaet og ikke på dem selv for at have lånt for meget.

Derfor skal du være kritisk, når du kigger på anmeldelserne. Er der mange, der er glade for den service, de har fået, er det et godt sted at låne. Synes du det samme efter at have lånt hos et specifikt firma, så lav selv en god anmeldelse, så du kan hjælpe andre, der står i den samme situation som dig selv.

Det kan også være, du selv kender nogen, der har taget et minilån. Dem kan du også med fordel spørge, for de vil kunne give dig en idé om, hvem du skal vælge til eller fra. Og så kig på deres hjemmeside og ansøgningen samt tilbuddet. Det skal være til at forstå.

Det er også blandt de gode råd til at optage et minilån, som vi gerne vil give videre til dig, der gerne vil låne.

Vær helt sikker på du kan betale dit minilån tilbage

Når du optager et lån, også selvom det bare er et mindre beløb og et minilån, gælder det om at være sikker på, du kan betale dit lån tilbage. Mange minilån har en meget kort løbetid, fordi der generelt er tale om små beløb, og derfor skal du være klar over, at de penge skal du kunne tage ud af næste måneds lønseddel.

Derfor skal du være helt sikker på, at den aftale, du har indgået med lånefirmaet, er en, du kan overholde, når lånet skal betales tilbage. Et lån er nemlig ikke og bliver heller ikke et problem, så længe du kan betale, og dermed overholder din del af aftalen.

Det er derfor godt at vide, at langt de fleste minilån har en meget kort løbetid. Det er et lille beløb, du låner, og derfor vil de have deres penge tilbage rigtig hurtigt. Skal du bruge 2.000 kroner her og nu, skal du kunne trække pengene ud af dit budget i næste måned.

Ellers kommer du til løbende at leve for lånte penge for at betale de tidligere lån, og det er et skråplan, ingen mennesker bør havne på.

Derfor får du endnu et godt råd fra os. Det er vigtigt kun at låne et beløb, du kan betale tilbage, og at du samtidig ikke sætter dig for hårdt, når du planlægger dit lån.

Du kan da også bare låne helt gratis

Konkurrencen er skarp mellem de mange firmaer, der findes derude. Derfor er de alle sammen nødt til at gøre noget særligt, så de skiller sig ud fra mængden, så du har lyst til at optage lige dit lån hos dem. En af de ting, nogle af firmaerne er begyndt på, det er muligheden for at optage et minilån, uden du skal betale renter eller gebyrer.

Du låner for eksempel 4.000 kroner, og du betaler kun 4.000 kroner tilbage.

Der er ikke mange af den slags firmaer derude, for i sidste ende får de jo intet ud af at låne dig penge helt gratis. De tjener ikke på dig. Men det, de gerne vil, er at vise, hvor god en service de har. Skal du låne penge igen, og var deres service rigtig god, så vender du helt sikkert tilbage.

Første gang var nemlig gratis, men næste gang er der også renter og gebyrer hos disse firmaer. De kan jo ikke leve af at udlåne gratis.

Her skal du også være klar over, at det kun er små beløb, du kan låne på denne måde. Igen skal de passe deres egne interesser. Desuden så skal du kunne betale pengene tilbage, inden der er gået 30 dage.

Der er ikke så mange knapper at skrue på med denne type af lån, men ved du allerede, at du sagtens kan betale tilbage, eller du kan betale efter allerede 14 dage, er der intet i vejen med at benytte sig af de gratis glæder, der findes derude, når det kommer til udlån af penge.

Inden du tager et minilån

Her er det altid en god idé, at du ved, hvad dit budget er, og hvad du kan låne, inden du sender ansøgningen af sted. For hvis du allerede ved, du ikke kan sidde godt i det, hvis du låner 10.000 kroner, er det ikke en god idé at søge om det, for du vil aldrig få en reel chance for at betale pengene tilbage.

Det vil være umuligt for dig, og så vil du samle en gæld, som er for stor og bare vil vokse dig over hovedet alt for hurtigt.

Der er flere forskellige beregnere, som vil give et realistisk billede af, hvor meget du kan tåle at låne, og det er virkelig en god idé at bruge dem og på den måde sikre, du er i kontrol over din finansielle situation lige meget, hvad der sker.

Det er ganske let at bruge de forskellige beregnere, så du ikke kommer til at låne mere, end du kan tåle. Noget som alt for mange desværre kommer til, når de låner hos flere udbydere og bruger de korte lån til at betale de andre lån af, noget som du bestemt skal undgå for alt i verden, for det er skruen uden ende.

Det kan også være, at du selv tror, du hurtigt kan betale dit minilån af, men hellere gøre det på en måde, der efterlader luft i budgettet. Du ved aldrig, hvad der kan ske, og du skal helst ikke havne der, hvor du har valgt at betale for meget af på dit lån, og så kommer der en uforudset udgift som en højere elregning end forventet, som du så får svært ved at betale.

Med et fornuftigt budget er du rigtig godt på vej. For så kan du betale det, du skylder, og du er sikker på, hverdagen ikke bliver så stram, at du reelt ikke har noget råderum.

Du skal kunne betale dit minilån tilbage

Det vigtigste råd er, at du skal kunne betale dit lån tilbage. Om det er småt eller stort, det er underordnet. Når det gælder minilån, er der en kort løbetid, og betaler du ikke tilbage, som det er aftalt mellem dig og firmaet, bliver det for alvor et rigtig dyrt lån.

Den meget høje ÅOP, der er ved minilån, er det, der kommer til at koste dig dyrt, hvis du ikke betaler hurtigt tilbage. Det betyder, at små og relative billige lån lige pludseligt bliver et meget, meget dyrt lån. Det er rigtig ærgerligt bare at have lånt et par tusinde, men at ende med at betale formuer tilbage den anden vej, fordi du ikke havde planlagt efter, at der skulle betales tilbage.

Derfor skal du altid være sikker på, du kan betale. Det er jo ikke kun renter og gebyrer, i sidste ende risikerer du at havne som dårlig betaler i et register, og det er svært at komme ud af igen. Ikke kun er det tungt at komme ud af, det bliver også rigtig svært at kunne låne, så længe du står her.

Det er grunden til, at du altid skal være omhyggelig med dit budget, herunder når du skal indregne det at betale tilbage. Men det er heldigvis ikke så svært at føre sit eget budget og dermed vurdere, om der er luft nok, eller om du skal have et lån, der har en længere løbetid, så du er helt sikker på, at filmen ikke knækker for dig undervejs.

Rigtig mange danskere havner nemlig i RKI, og det gælder om, at du ikke er blandt dem. Det er grunden til, at vi kun kan opfordre til, at du lægger et godt budget, og at du ikke bare lader dig friste af øjeblikket og optager et minilån, uden du også har en god og virksom plan for din tilbagebetaling.

Det er et lån, men får du besvær med at betale tilbage, er det bedre at kontakte firmaet og få aftalt en anden tilbagebetalingsaftale, end den du oprindeligt havde indgået. Du skal være klar over, at selvom du kan indgå sådan en aftale, bliver det nok ikke til den samme rente, som du fik, da du optog lånet. Men du får til gengæld en aftale, du kan overholde, og som ikke kommer til at ødelægge din økonomi og dit liv.

Overvej om du overhoved har behov for et minilån

I hverdagen bliver alle bombarderet med gode tilbud. Elektronik og fedt tøj fylder meget i gadebilledet, og det er nemt at lade sig friste. Det kan være svært at gå igennem en forretning eller bare forbi deres vinduer uden at blive fristet af de lækre ting.

Det gør det meget fristende at optage et minilån her og nu, så de lækre støvler, den fede designertaske eller den nyeste mobiltelefon kan komme med dig hjem. Men det er samtidig her, du skal bremse op og overveje, om du reelt har brug for det, du vil låne pengene til.

Måske har du tasker nok, og måske virker din telefon ganske udmærket, som den er lige nu. Så er der ingen grund til at låne til noget nyt. Især ikke, hvis du selv ved, at din økonomiske situation ikke er den bedste. Der er det bedste at vælge at spare op selv i stedet.

Men mangler du derimod noget, der ikke kan vente, eller er der bare det vildeste slagtilbud på det, du har ønsket dig så længe, er et minilån en rigtig smart og god løsning for dig. Her er det ikke for store beløb, du låner, men det er nok til den ting, der fylder i din hverdag, og som du vil blive rigtig glad for.

Ved du også, at du lige meget hvad med lethed kan betale tilbage, er der intet til hinder for, at du vælger et minilån, som den helt rigtige løsning for dig.

Find en god udbyder af minilån

Virker det lidt uoverskueligt at undersøge de mange udbydere derude, kan du glæde dig over, at vi har gjort det kedelige arbejde for dig. Som tiden er gået, er udbyderne ikke blevet færre, og der er et hav af muligheder for at optage lån online.

Det gælder alle former for forbrugslån og selvfølgelig også for de populære minilån, du finder flere og flere steder. Derfor har vi samlet en stor guide, ikke kun om hvilken slags lån du kan få – men også med alle fordelene og ulemperne ved minilån.

Desuden kigger vi grundigt på de mange udbydere af lån, der findes derude. Vi kigger på, om de har særlige krav til for eksempel alder og beskæftigelse, men også om de er lempelige og en låntype, hvor alle har mulighed for at få et lån.

Det vil gøre det så meget lettere for dig at finde lige den udbyder, der har den type af lån og med de vilkår, du gerne vil have, og som derfor er perfekt for dig. Lær udbyderne bedre at kende, og står du så en dag derude og skal optage et lån, er du klædt rigtig godt på og kan tage det bedste lån, når du får brug for det.