Om Finansieret.dk

Vi er 3 personer der i fælleskab har startet Finansieret.dk. Det har vi gjort, fordi vi er trætte af et uigennemsigtigt låne- forsikrings- og a-kassemarked med skjulte gebyrer, højere renter end først lovet, ingen dækning på forsikringen når den endelig skal bruges og dagpenge der ikke lever op til det forventede niveau.

Vores mission med denne side er skabe gennemsigtighed på markedet får lån, forsikringer og a-kasser. Det vil vi gøre ved, at skrive om alt der skal være med i dine overvejelser, når du f.eks skal finde et lån eller en ny forsikring.

Det gælder både hvordan du finder det bedste lån til lige præcis dig, altså lån som er dine betingelser og med vilkår som både er forståelige og rimelige. Alt skal lagt frem for dig, på en måde som alle kan forstå, og ikke med spidsfindige juridiske paragraffer, som man skal være advokat for at kunne se igennem.

Lidt om os

Vi er som sagt 3 personer der arbejder på at gøre markedet bedre for os alle. Først så vil vi gerne præsentere Jacob Jørgensen.

Jacob Jørgensen er tidligere bankansat, og har fulgt med i økonomi og finans igennem de sidste 23 år. Jacob er ekspert på især låneområdet, til både privatpersoner og virksomheder. Han har siddet med lånesager de sidste 12 år og hvad alt om hvad der rører sig på markedet for lån, og hvad der skal holdes øje med, når en låneaftale skal underskrives.

Den næste på listen er Hanne Hansen. Hanne har arbejdet for 3 forskellige forsikringsselskaber igennem de sidste 31 år. Hanne ved altså hvad det drejer sig om, og hvad der er vigtigt for kunderne, når deres forsikringer skal gennemgås og underskrives. Med Hanne bag roret er du sikker på at få en god aftale, som dækker det du forventer, så du slipper for ubehagelige overraskelser, når du skal bruge din forsikring.

Sidst, men ikke mindst, så har vi Martin Svendsen. Martin er en erfaren marketing herre, som har arbejdet i branchen de sidste 16 år. Martin ved hvordan man får sit budskab frem på den rette måde. Det er også Martin der står for designet og markedsføringen på Finansieret.dk.

Kontakt os

Du kan kontakte os ved at skrive en email til denne adresse: [email protected].